56

Strikkeinspiration fra Brooklyn Tweed

Strik må der til. Hele tiden og uafladeligt. Jeg elsker at strikke og jeg har aldrig glemt, at det reddede mig fra at blive helt gennemtæret af stress, da vi havde en meget svær og krævende periode i vores liv med smukke, skæve og skønne Alexander.

Det var dengang, jeg ikke kunne finde ro nogen steder eller med noget eller nogen. Det var dengang, det faldt mig overordentlig svært at koncentrere mig om noget som helst. Jeg kunne ikke læse bøger. Jeg kunne ikke se tv. Jeg kunne ikke føre en samtale. Jeg kunne ikke huske fra mit øre til min mund. Til gengæld opdagede jeg, at jeg kunne strikke. I dag vil jeg gerne give lidt strikkeinspiration, for…

Lange, seje træk med masker, der bare gled af pindene gav ro indeni og med tiden blev jeg igen afhængig af at strikke. Jeg er helt sikker på, at strikning sænker blodtrykket, giver mildere mennesker og i det hele taget kun gør noget godt for os, der har hang til denne slags meditation, som det næsten er for mig. Derfor er det frygteligt, når man mister sin strikke-mojo og fantastisk, når man genfinder den, som jeg gjorde, da Brooklyn Tweed lancerede sin look-book; Winter 14. Der er et par absolutte must-have’s i den…

Channel af Brooklyn Tweed

Channel Cardigan må jeg strikke ene og alene, fordi den er så smuk. Jeg synes, at den er fantastisk flot og den pirker til min manglende tålmodighed og min strikke-stamina med sine atten sider lange opskrift, så den ville være sund for mig at få på pindene, fordi jeg hele tiden udfordrer mig selv på min resultat-orienterede tilgang til strik. Fokus på langsom fordybelse er mit nye mantra, så her er et godt bud på en mulighed for netop det.

Landfall af Brooklyn Tweed

Det samme kunne vel siges om Landfall, som også er en sværvægter, når det kommer til omfattende opskrift. Den er på hele sytten sider og derfor akkurat lige så krævende for en utålmodig sjæl som mig. Jeg er meget forelsket i denne lange, smukke cardigan og jeg vil gerne strikke den i lysegrå uld, hvilket sikkert ikke overrasker én eneste af jer, der læser med ;-)

Begge modeller kan strikkes i Blackhill Højlandsuld lagt dobbelt. Det er kun et spørgsmål om at vælge farve og finde tiden og roen til fordybelsen. Det må være næste prioritet i mit strikkeliv.

Du vil sikkert også kunne lide