17

Mariajakken

Onsdagsstrik

Jeg havde planer om ude-strik i dag, men det var kun strikketøjet, der blev luftet. Til gengæld er jeg nogenlunde på højde med situationen og egentlig klar til en lille uges Fanø. Jeg glæder mig bare sådan, for jeg glæder mig til og over, at vi er en stor flok kvinder, som alle gerne vil holde fri og derfor har vi fordelt de næste dages måltider mellem os, så vi på skift er ansvarlige for mad og ellers kan slænge os, hvor livet byder sig mest indbydende til iført solbriller (selvfølgelig får vi brug for dem) og strikketøj.

Jeg glæder mig til at være midt i en natur, jeg elsker. Jeg glæder mig til traveture langs med og ved stranden. Jeg glæder mig til at have muligheden for at smutte ned og se en solnedgang og jeg er sikker på, at både vin og boblerne, jeg medbringer, kommer til deres ret i de Lodne Bjerge, hvor jeg skal holde hus med underpermissionerne og traveskoene.

Jeg har mere end et strikketøj med. Faktisk medbringer jeg latterligt meget garn, men jeg kan slet ikke bestemme mig og tænk om jeg fik lyst, men ikke havde taget med…

Onsdagsstrik

Jeg strikker på Mariajakken og jeg får lavet den mest luksuriøse version, du overhovedet kan forestille dig. Jeg strikker skiftevis i to tråde Cashmere/Silke og en tråd Alpaca Surpreme Once og den bliver blød som smør og let som en fjer. Jeg er helt tændt på at få den strikket færdig, for den er über-lækker ♥

Jeg har en grå sweater i den bløde alpaca på pindene også. Sådan en florlet og grå en af slagsen og helt enkel – strikket oppefra og ned og med raglan, som jeg elsker mine strik. Derudover har jeg et lille tørklæde i gang og vel egentlig også med, så jeg kunne strikke alpaca-sweatre til det meste af Fanø, men man skal jo ikke gå ned på garn til en Strikkefestival, vel? ;-)

Du vil sikkert også kunne lide