6

En lørdag med fej i

Lørdag

Lørdag er solskin udenfor og indeni. Lørdag er hele to strikkeprojekter monteret, vasket og tørret. Lørdag er Oline ved spisebordet i køkkenet, hvor hun skriver på opgave. Lørdag er lyden af Kenneth, der slår græs udenfor i solen. Lørdag er en skål fuld af æbler, der kan forvandles til gammeldags æblekage. Lørdag er lørdag, når lørdag er bedst og vi trænger til sådan en lørdag.

Livet løber raskt afsted med os. Der er nok at se til. Nok at gøre. Vi har travlt. Vi har det sjovt, men ind imellem ville jeg – hvis jeg nu skal være helt ærlig – ønske, at der var en bremse at træde på, for jeg vil så gerne passe på Kenneth og jeg vil så gerne, at han også holder fri og griner og gør, hvad han har lyst til. Det siger han, at han allerede gør. Jeg må jo tro på, at det er sådan, men jeg synes, at han arbejder hele tiden. Han er sej og dedikeret og han glemmer ind imellem, at hjemme ikke længere er arbejdsplads. Så minder vi ham om det og tvinger ham til at lave ingenting eller måske noget sjovt.

I dag har han prøvekørt sin nye fejemaskine. Måske tænker du, at det ikke er spor sjovt, men jeg kan garantere dig, at Kenneth ser anderledes på det. I går var han ærgerlig over, at det var blevet mørkt, da vi var hjemme og færdige med at spise, for han ville så gerne teste sit nye power-tool. I dag har den fejemaskine været hans bedste ven næst efter have-traktoren, som også er luftet for et øjeblik siden. Der er nemlig nok at gøre, når man bor i et gammelt hus med stor have og gårdsplads med piksten, som ikke er særligt samarbejdsvillige, når man kommer med Meyer-kosten. Nu er der kommet andre boller på den suppe, for med endnu en maskine under tag, er det pludselig sjovt at feje. Synes Kenneth altså …

Jeg har gjort rent bord. Endnu en oprydningstørn er taget på garn-fronten. Jeg har ryddet grundigt op i alle de garn-rester, halvfærdige projekter og projekterede strikketrøjer, jeg havde liggende, så nu er der igen til at ånde frit og vederkvægende på arbejdsværelset. Jeg får det så godt efter sådan en omgang. Ah …

Om lidt er det endelig tid til fri leg og så vil jeg tage en ny farvelade med op i sofaen og lægge hovedet i blød, for der skal tænkes nyt og i opskrifter, som måske kunne anvendes som julegaver. Små æsker med lækkerier. Det gider vi da gerne alle sammen, ikke? ♥

Rigtig god reste-lørdag til dig. Min bliver fantastisk :-)

Du vil sikkert også kunne lide