9

Morgen på Tjørnevang

Morgen på Tjørnevang

Morgen på Tjørnevang er at stå tidligt op, for der er gæster og en af dem fordrer tidlig start. Meget tidlig start, synes hendes forældre, som har været uden forpligtelser i mange, mange år. Nu er det ud af fjerene og de skiftes. I morges var det Heidi, der måtte stå for skud.

Morgen på Tjørnevang

Der er simpelthen ny baby i familien. En af de vilde af slagsen. En af dem, der aldrig nogensinde ulejliger sig med at stå stille, så et godt billede af Irma eksisterer fortsat ikke – og det er ikke fordi, jeg ikke har prøvet, men jeg arbejder fortsat med det lille NEX-kamera, som ikke er verdens bedste til livlige dyrebørn.

Hun er skøn, den lille. Helt igennem skøn.

Oskar tager det hele med stoisk ro. Han er tydeligvis den erfarne verdensmand, som nok lige skal tage livtag med vildbassen, men ind imellem må hun forstå, at han bliver træt og trænger til en pause. Så trækker han sig væk og advarer, hvis det ikke bliver forstået, men han deler gerne alt. Mad, vand, kurv og legetøj. Mi casa es su casa, mi amigo, siger han vist. Det er dejligt at opleve.

Om lidt er hun vel træt. Håber vi ;-)

Du vil sikkert også kunne lide