9

Søndag er også kanelsnurrer

Kanelsnurrer

Søndag

Kanelsnurrer

Søndag er at bage luftige, lækre mad-brød af den gode mel, Rikke har bragt til huse. Nogle er til osten og den temmelig sene frokost og nogle er til de flæskestegssandwich, der følger i kølvandet af en gammeldags flæskesteg, vi har planer om at lave.

Søndag er også at tage sig tiden til Meyers Kanelsnurrer, som kræver rigtig god tid og en stor portion tålmodighed. I dag er de bagt med den gode ølandshvede fra Fru Møllers Mølleri. Våd, klistret og æltet i evigheder, til de lange proteinstrenge blev tydelige, er dejen givet masser af opmærksomhed. Kardemommen er friskmalet og kanelen af den gode slags. Den slags lønner sig. De smager som en tur i himlen og retur igen.

Søndag er sofa om lidt og film forude. Søndag lakker mod den blå time, men der er stadig masser af timer endnu. Måske ikke blå, men skønne.

Søndag er i grunden sådan en dejlig dag ♥

Du vil sikkert også kunne lide