22

Ud i efteråret

Anne Cathrine og Oline

Jeg har været ude i efteråret i dag. Regn, lidt rusk og en kulde, der ikke var særlig venligsindet var nogle af forhindringerne, da jeg tog Anne Cathrine og Oline med ud i verden, for at fotografere nogle af vores nye strikmodeller. Pigerne var bare SÅ søde, smukke og fine og jeg havde så dårlig samvittighed over at lade dem fryse, men de lod sig ikke mærke med noget og gav den gas, når de skulle.

Der er kommet mange, skønne billeder ud af i dag. Jeg håber, nogen af dem kan gøre det ud for de billeder, der skal ledsage introduktionen af vores nye strik-modeller. Billedet ovenfor er jeg vild med, men jeg er vist den eneste af os tre. Jeg synes, at det lyser ud af dem, at de er fulde af spas. De er bare utrolig godt selskab, de to.

Jeg fik taget mere end 400 billeder. De bliver ikke gennemgået i aften og heller ikke i morgen, hvor der er åbent i butikken hele dagen, men jeg glæder mig til at få fingre i dem. Jeg glæder mig også til, at vi kan introducere vores egne opskrifter i butikken. Der er et stykke vej endnu. Der ligger forude et stykke arbejde med at udvælge billeder, beslutte os for et layout og siden tryk af strikkeopskrifterne, men vi kommer tættere på målet dag for dag for øjeblikket. Det er dejligt.

Nu er det sofa-tid. Mine tæer trænger til at få varmen.

Du vil sikkert også kunne lide