20

Søndag på Tjørnevang

Olines nye residens

I dag er søndag. Ikke stille søndag for alle, men søndag. Nogen af os vasker tøj (sagde hunden) og andre af os skriver projekt. En enkelt af os arbejder på at gøre livet ekstra sødt for en af de andre, som til gengæld bager kage, mens den tredje finder på aftensmad og klør på en hund, der slet ikke er ked af, at der er tid til den slags i dag. Det er rigtig søndag og for lidt siden var Kenneth og jeg på en opmålings-tur ind ved siden af, hvor der sker ting og sager lige nu.

Hvis du har været hos Garnudsalg, da det stadig lå her på Tjørnevang, har du været i en lille, tætpakket og temmelig mørk garnhimmel. I dag er den i gang med at forvandles til en svane. I hvert fald synes vi det. Der bliver lagt nyt gulv og der er blevet isat en skøn terrasse-dør, som lader både lys og natur komme indenfor i det, der snart er Olines nye stue.

Det går ikke stærkt, men det går fremad. Der er ikke meget tid at gøre med, men snart er det klar til maling og så skal der sættes nyt køkken ind.

Olines nye residens

I går var vi i IKEA. Vi skulle kigge på køkken. Vi endte med at vælge et hvidt, forholdsvist neutralt køkken, som kommer til at fungere skønt på trods af den sparsomme plads. I dag tager Kenneth ud og køber elementerne, så vi nærmer os en færdig lejlighed. Det er Oline vist ikke ked af.

PS – jo, der skal laves nye loftsbelysning, når Oline flytter ind :-)

Du vil sikkert også kunne lide