10

Agda gange to

PomPom

Jeg har strikket af rester. To små huer til mormorkassen. Agda hedder modellen. Det er Susie Haumann, der er designeren bag og opskriften finder du i Cool knit for warm kids.

Jeg har ikke vejet dem, så jeg har ingen anelse om, hvor meget garn, jeg har brugt. Jeg har strikket af en tråd Blackhill Højlandsuld og en tråd Blackhill Kid Silk Mohair og farverne er rester fra hylden, så jeg husker ikke navnene på dem, men det er charmen ved reste-strik. Det er strikket af rester og derfor fint uanset hvad farven så måtte hedde.

Agda

Blød som smør

Måske en skønne dag, jeg får børnebørn at putte under pompom og sky-blød hue. Jeg håber det, men det må gerne vente år endnu. Jeg kan sagtens finde ud af at gemme.

Agda er endnu et rigtig skønt og nemt lille reste-projekt. Skal jeg strikke flere, vil jeg tilføje en lille rem og en knap, så de kan fæstnes forsigtigt under hagen.

Må din fredag få vinger og bære dig ind i weekenden uden spor af turbulens :-)

Du vil sikkert også kunne lide