14

Nogen dage slutter alt for tidligt

Aften

Nogen dage når ligesom ikke rigtigt at starte, før de er ved at slutte. Sådan er tirsdag. Knapt i gang med den, pakker jeg sammen og kører hjem gennem Gug i tiltagende mørke. Dagen er spurtet af sted uden smålig hensyntagen til mit behov for at kunne følge med ikke alene udenpå, men også indeni.

Jeg er landet midt i efteråret med et brag efterfulgt af et hult drøn. Det sidste var da min sjæl forsinket landede i mørket.

I dag har været fuld af grafiske opgaver. Jeg elsker dem! Det gør jeg virkelig. Jeg glemmer tid og sted og det er min akilleshæl, for pludselig har jeg siddet stille med næsen trykket flad mod en computerskærm hele dagen og i grunden er hverken krop eller ånd helt tilfreds med det. Jeg glemmer at tage pauser. Jeg glemmer, at det er absolut anbefalelsesværdigt med en omgang hop på stedet, et grineflip eller to og ind til flere snakke med de skønne kolleger, jeg er så heldig at have.

Jeg sidder bare med næsen begravet, men jeg nyder det. Det er ingen klage. Tværtom. Jeg har fået egen hylde med plads til alt det, jeg kan lide. Jeg har musik, eget foto-studie og lige om lidt har jeg måske endda lidt forstand på det, jeg laver i det foto-studie.

Hele weekenden er jeg på kursus. Grundkursus. Jeg skal lære mit kamera at kende. Måske synes du, at det er på tide, men i virkeligheden interesserer teknik mig ikke den mindste smule. Jeg har aldrig kunnet svinge mig op til at læse manualen. Jeg aner intet om blænde, ISO eller objektiv. Jeg interesserer mig for æstetikken og elsker et smukt foto. Jeg er god til at se motiverne, fortælle en historie og jeg holder af, at tage billeder. Det afspejler de fleste af dem forhåbentlig, men rent teknisk er de vist ikke noget, jeg behøver prale af nogen steder. Måske de kommende heller ikke bliver det, men så véd jeg det i hvert fald med sikkerhed ;-)

Jeg har bestilt overnatning på det bedste hotel, jeg kan forestille mig. Jeg glæder mig helt vildt til en weekend med lutter gode timer både ude og hjemme i Annes sofa. Livet bliver da ikke meget bedre ♥

Du vil sikkert også kunne lide