10

Lav sol over Aarhus

Lav sol over Aarhus

Der var lav sol over Aarhus denne weekend. Efterårssol. Den begaver os med lange skygger. 

Jeg har været af sted hele weekenden. Faktisk fra fredag eftermiddag og frem til i går aftes, hvor jeg landede træt og mæt på indtryk i et hus, der duftede skønt af varme, nybagte cookies. Her var Kenneth, Oline og Oskar. Jeg havde savnet dem, så det var skønt at åbne døren og se dem alle.

Jeg landede tungt ved langbordet, hvor Kenneth serverede lammeryg med grønt.  Mens vi spiste, fortalte jeg lidt om mine to dage på fotografisk grundkursus hos Ann & Adam. Kurset fandt sted i en baggård i Ryesgade og det var drønhyggeligt og lærerigt. Adam og Ann er utroligt inspirerende og jeg elsker at lytte til interessante mennesker med noget på hjerte og samtidig selv blive både klogere og få lyst til selv at omsætte til praksis. Det bliver ikke bedre i min verden. Sådan var denne weekend.

Jeg er til gengæld sådan én, som ikke kaster mig hovedkuls ud i at bruge ny læring. Det kan jeg ikke finde ud af. Jeg lagrer, bearbejder og så går jeg endelig i gang med at prøve at omsætte teori til praksis (hvis jeg har gode huske-noter, for de er vigtige for min måde at lære på). Jeg er også til hands-on mere end til at lære af det skrevne ord, så jeg havde glædet mig til, at jeg endelig skulle have en chance for at forstå. De sidste par dage gav mig mere en én aha-oplevelse og jeg gik glad hjem begge dage, for der var begreber og teknikker, der faldt på plads på mit indre kort.

Jeg er meget glad for at have valgt netop Adam og Ann som mine orakler. Ikke alene er de utroligt imødekommende, søde og rare, men de giver plads og skaber gode rammer for at lære. Fordelingen er nogenlunde sådan, at Adam er skarp og klar i spyttet omkring det tekniske og Ann er inspirerende og interessant, når hun gavmild deler ud af netop hendes tilgang til det fag, hun har beskæftiget sig med i snart en menneskealder. Man mærker sagtens, at de begge er bredt og solidt funderet. Jeg kunne have lyttet meget længere til de to.

Det er ikke sidste gang, at jeg vil af sted og blive klogere på det her og det er bestemt heller ikke sidste gang, at det bliver hos Adam og Ann og nej, jeg er ikke betalt eller sponsoreret. Bare begejstret :-)

Du vil sikkert også kunne lide