2

Tordags-te og så lige en stak ostemadder

Torsdagste

Endelig blev det fyraften. Der var langt herhen i dag, men vejen var hyggelig og sjov, så det er bestemt ingen klage. Det er de bedste dage og den dejligste arbejdsplads, jeg har fået. Jeg er så glad og tilfreds. Jeg hviler i at vide, at det er mig, der bestemmer. Det gør det meget nemmere at indrette efter behov og det har været helt og aldeles udenfor min vifte af muligheder i rigtig mange af de år, jeg har været på arbejdsmarkedet. Nu er muligheden min og jeg sætter stor pris på den.

Jeg får ikke kortere arbejdsdage. Tværtom. Jeg får til gengæld en arbejdsdag, som er lige akkurat den længde og med det indhold, Kenneth og jeg aftaler. Selvfølgelig sker der uforudsete ting ind imellem og det sker da, at dage vælter og alting skal samles op i små bidder, men for det meste er det mig, der bestemmer og jeg kan lide det.

I dag kom jeg hjem til Oline, som er i gang med sin første eksamen. Hun sidder ved langbordet og skriver. Det er 24 timer fra udlevering til aflevering og hun er godt kørende, men lidt brændstof i form af fast og flydende er aldrig at foragte. Nu er der te, frugt og ostemadder. Der er tændte stearinlys og hygge. Der er magasiner og tid til at skimme dem. Der er strik, der venter og en hel, lang aften i verdens bedste selskab.

Torsdag er altså slet ikke dum ♥

Du vil sikkert også kunne lide