18

Fødselsdagen fortsætter

Hverdagen har indfundet sig. Der er kun fødselsdag en gang om året og så må man trække i langdrag og nyde, så det gjorde jeg, men der er ingen vej udenom. I dag er det igen tid for koncentreret at komme videre med nogle af de ting, der ligger og venter.

Jeg er f.eks. ikke den eneste, der har fødselsdag. Garnudsalg har også fødselsdag. Det betyder et nyhedsbrev med lækre og gode tilbud og det afføder en dag i fotostudiet og ture ned i kælderen for at finde de garner, som skal være med til at gøre fødselsdagen til alles og ikke kun vores. Det er altid sjovt og dejligt at forberede nyhedsbreve, for de byder på gode tilbud og historier om lidt af alt det, der sker lige her og nu.

I dette nyhedsbrev kommer det blødeste, lækreste og mest fantastiske garn. Jeg har allerede erobret nogle fed, for jeg kan slet ikke lade være. Blød, luftig og luksuriøs mohair, som er naturlig og ikke behandlet er landet lige tilpas og jeg er forelsket …

Mohair

Jeg ved endnu ikke, hvad jeg vil strikke, men jeg tænker straks i noget stort og hyggeligt. En stor, blød og vamset sweater. Retriller i massevis. Det ville gøre sig fantastisk, er jeg sikker på.

Mens jeg stod med hænderne begravet i mohair, kom posten med en pakke. Den var til mig :-)

Fødselsdagsgaven

Jeg stoppede næsten med at trække vejret, for der er noget, jeg har ønsket mig, men anset for at være helt og aldeles udenfor min rækkevidde. Noget jeg bare drømte om, når jeg ind imellem lod fantasien tage over …

Fødselsdagsgaven

Jeg tror, at Kenneth og Steen grinte godt af mig, for jeg kunne jo slet ikke vente med at pakke op. En kæmpestor pap-kasse, som ringlede som julemandens kane og indeni kom forklaringen, da den bjældeprydede pakke åbenbaredes.

Indpakningen er så luksuriøs, at man næsten ikke nænner pakke op, men jeg gjorde det altså …

Bayswater Buckle

Der var den! Min dagdrøm i levende live! Bayswater Buckle. Akkurat lige så lækker, luksuriøs og rummelig, som jeg drømte om. Præcis så blød og velduftende, som jeg havde fantaseret den. Jeg er så utrolig heldig! Mere er der bare ikke at sige om den sag.

Nå jo, jeg har tænkt mig at sove med den om natten. Bare så du ved det …

Du vil sikkert også kunne lide