7

Et lyshav må der til

Oskar

Traditionen tro skal der tændes lys i dag. Ikke alene i stearinen, men der er lyskæder, der skal monteres og elnet, der skal overbelastes, så det er vi i gang med. Jeg har påtaget mig at sørge for det indendøre. Kenneth er i gang på gårdspladsen. Det tåler Oskar ringe. Han kan ikke holde ud, at han ikke er med derude. I stedet kan han sidde på køkkenbænken og holde skarpt øje, pive lidt og desperat hoppe ned, løbe hen til hoveddøren og returnere til bænken, når Kenneth alligevel hverken lukker ham ud eller kommer ind.

Lige for et øjeblik siden tændte vi endelig. Åh så fint det er derude, men det kræver en sikker hånd eller et stativ at gengive og det har jeg slet ikke tid til, for jeg er i gang med at koge risengrød. Vi skal have risalamande. Selvfølgelig skal vi det.

Du vil sikkert også kunne lide