12

– en god film, indtil det er er overstået.

Storm og te

Nordjyllands Politi har lørdag morgen, været ude med en officiel advarsel til danskerne:

– Har du ikke noget vigtigt at foretage dig ude i det stormende vejr, kan det være en god ide og hygge sig med en god film, indtil det er er overstået.

Jeg er slet ikke i tvivl. En god film, te-kanden indenfor rækkevidde og så et lille og hyggeligt strikketøj bliver hovedingredienserne i denne lørdag, hvor vi ikke for alvor behøver udenfor. Vi har så rigelige forsyninger af det meste og det eneste, jeg savner, er mælk og det går jo alligevel.

Jeg hader stormvejr. Jeg HADER stormvejr. Jeg bliver urolig indeni. Jeg får mest af alt lyst til at lukke verden helt ude, så det bliver nok lørdagens mission, nu hvor Oskar og jeg HAR konstateret, at vejret ikke er til hverken paraply, mennesker eller dyr. Vi er luftet.Orla Kiely Yndlingsparaply

Resten af dagen må Oskar holde sig, for han vil slet ikke ud mere. Regn er ingen yndling for ham, men alt for kraftig blæst er han altså heller ikke vild med, så jeg tror, at vi kan konkludere, at han er lige så indstillet på en eftermiddag i sofaen med stearinlys, Netflix og uldne plaider.

Jeg drømmer om en kraftig, langtidstilberedt gryderet af en slags. Måske en chili con carne. Det kunne gøre godt på en dag med rusk og raseri udenfor, så måske jeg skulle tjekke fryseren for egnet kød og så kunne jeg da overveje, om vi skulle strikke et brød eller to sammen eller bage mexicanske tortillas som ledsagere til gryderetten ovenfor. Mmmm… det er gode storm-ledsagere, kan jeg mærke.

God lørdag derude og hold på hat og briller ♥

Du vil sikkert også kunne lide