23

Endelig strikkeopskrifter

Anne Cathrine og Oline

Mon du husker, at vi i Garnudsalg var i gang med at designe strikmodeller? Vi var ude ved Poulstrup Sø og tage fine og sjove billeder en dag i det sene efterår og Anne-Cathrine og Oline var tålmodige og søde, da jeg skulle lege fotograf. Det var en sjov dag, som endte hjemme med varm kakao, for vejret var bare langt fra samarbejdsvillig.

Siden fik vi forrygende travlt og der var kun sparsomt med tid til at få gjort de sidste forberedelser på de strikkeopskrifter, vi ellers glædede os meget til at introducere. Ind imellem spænder virkeligheden ben og man må bare lade sig falde, for at rejse sig igen, når tiden er rigtig. Det var den endelig blevet for ikke længe siden, så nu er idéer blevet til virkelighed og vi har introduceret egne opskrifter hos Garnudsalg.

Det er en god følelse at trykke på “udgiv” og sætte opskrifterne til salg. De første 4 er nu udgivet og vi er glade og stolte for det fine samarbejde, vi har haft med strikdesigner Sanne Fjalland. Det har resulteret i skønne modeller og jeg skal helt sikkert i gang med den skønne cardigan, Anne-Cathrine og Oline viser ovenfor. Jeg elsker disse lange, lune trøjer og kan slet ikke få for mange.

I dag ville den have været skøn. Jeg fryser og er elendigt tilpas, men jeg tænder stearinlys, kryber sammen under tæppet og væbner mig med tålmodighed. Måske skulle jeg bruge elendigheden til en opstart på Abelone ovenfor? Det er fristende :-)

Du vil sikkert også kunne lide