14

Yndlings-design

Yndlingsdesign

Yndlingsdesign

Yndlingsdesign

Søndag har været at sove længe, strikke under dynen og siden stå op og sætte en vask over. Søndag er langsom. Søndag er, som søndag skal være lige nu. Søndag er en blid kop kaffe, fordi maven er rasende på mig. Endnu.

Søndag er at nyde nogle af mine yndlings-design. Søndag er at kigge i smukke strikkebøger. Søndag er at sidde i en af mine yndlings-stole og nyde, at netop den giver plads til, at jeg kan læne ryggen til en position, den er tilpas med. Fødderne hviler jeg på en anden yndlings-stol, mens jeg drømmer om alle de smukke stykker strik, det kan blive til, hvis døgnet pludselig får 48 timer. Sikke en fest, det kunne være.

Søndag er at opgive søndags-turen og læne mig tilbage i sikker forvisning om, at det er det helt rigtige. Søndag er forsigtigt at drømme om forår og varme. Hvis ikke her, så et andet sted. Kaffe på fortovs-café midt i forårs-solen sammen med dem, jeg elsker, er en af drømmene. Et gensyn med Amsterdam. Et hurtigt visit til Firenze. En forlænget weekend i Berlin eller en kort køretur til Hamborg. En weekend ved Vestkysten indlogeret på et lækkert, komfortabelt hotel og så videre. Fantasien kender heldigvis ingen grænser og alene det at drømme, giver en god følelse indeni. Alle muligheder står åbne. Det er godt på sådan en grå, kedelig og sne-løs søndag i januar.

I morgen kommer sneen, så det kan blive januar for alvor. Og vinter. Ikke det her november-vejr, som slet ingen ende vil tage. Lad os få lidt frost, så alt kryb og kravl kan dø, inden foråret kommer. Sne og sol, vitaminer og energi. Jeg gider så gerne og siger ja tak!

Du vil sikkert også kunne lide