15

Der er blevet lidt stille på strikkefronten

Strik

Der er blevet lidt stille på strikkefronten herinde, men det handler om, at jeg for øjeblikket strikker og hækler på en lang række små, men søde hemmeligheder. Jeg gemmer dem, efterhånden som de bliver færdige. I min strikkekurv ligger en del småting, som skal monteres, men jeg samler sammen til en eftermiddag med overskud og tålmodighed til, at netop den proces bliver gjort med kærlighed.

Mens jeg venter, nyder jeg, at jeg står op til et helt særligt lys i disse dage. Der ligger sne overalt og jeg elsker det. Det er vinter og jeg kan mærke, at det er vinter. Sådan skal det være, synes jeg.

Sne

I går aftes havde jeg svært ved at finde sengen, for der var så smukt ude. Sneen dalede stille ned over et hvidt, snedækket landskab og jeg fik lyst til at gå midnats-tur, men jeg besindede mig, for i dag er en af de lange dage med arbejde, der afløses af strikkecafé til sent i aften. En skøn og hyggelig dag, som jeg altid glæder mig til.

Jeg har givet mig selv lov til at starte et nyt projekt, for i går aftes færdiggjorde jeg endnu en hemmelighed. Det er altid sjovt at planlægge nyt. Måske jeg skal hækle. Jeg nyder, at jeg kan veksle mellem flere forskellige discipliner og jeg elsker at hækle. Det er god terapi og smukt tillige med. Måske jeg skulle finde lidt garn frem til lejligheden. Jeg tror det næsten …

Du vil sikkert også kunne lide