10

Onsdag er hækling, vasketøj og alt for mange fristelser

Hækling

Onsdag er det smukkeste, snedækkede landskab. Onsdag er frost. Onsdag er vasketøj og tid til at hækle ind imellem. Jeg hækler til Oline. Hun mangler en grydelap eller to. Den slags kan ikke kradse, så jeg tør godt tilbyde hjemmegjorte.

Hækling

Hækling

Oline har turkis/blå som accent i stue & køkken, så selvfølgelig er det de bomuldsrester, jeg er dykket ned i. Jeg har en anselig mængde bomuld liggende, så det er oplagt at bruge lidt til dette formål og det er godt med et lille, hurtigt projekt. Ikke at de andre projekter er monster-store. Slet ikke …

Jeg hækler baby-tæpper for øjeblikket. Jeg strikker småting til babyer. Jeg producerer små hemmeligheder og overraskelser og jeg nyder det. Jeg hækler i vores skønne Blackhill CottonWool til baby-tæpperne. Jeg strikker i samme kvalitet og nogen gange strikket sammen med Blackhill Superfine Alpaca. Jeg strikker små, smukke sweatre i Blackhill Højlandsuld og jeg synes, at hver eneste lille ting bliver åh, så fin. Jeg glæder mig til at kunne pakke tingene sammen og forære dem til de kommende forældre. Det er altid en stor glæde at få lov til at strikke til små, nye mennesker, synes jeg.

Efter gårsdagens strikke-café er jeg inspireret til at strikke mange forskellige ting, men jeg tænker, at jeg har brug for at finde fokus for øjeblikket, så jeg prøver at nøjes med mindre projekter, som ikke kræver stor vedholdenhed. Der var sørme ellers nok fristelser. Det er dygtige strikkere, der kommer på besøg hos os i Garnudsalg, når vi har de hyggelige aftener :-)

Du vil sikkert også kunne lide