9

Chill

Chill

Nej, det er ikke meget strik, jeg får præsteret i det åbne for øjeblikket, men ind imellem bliver det til lidt. Også til mig.

Den anden aften fik jeg brug for at lave noget til mig. Ikke noget stort, for jeg mangler ærlig talt ikke trøjer eller sweatre. Jeg mangler til gengæld en varm og hyggelig ting om halsen, når jeg sidder stille på kontoret og arbejder. Det bliver hurtigt køligt uagtet radiatoren kører og jeg ellers prøver at holde den indvendige varme vedlige.

Jeg elsker Kim Hargreaves, så det var ikke svært at gribe en af hendes smukke strikkebøger og finde et halstørklæde, jeg kunne tænke mig. Chill er sådan et, man aldrig bliver træt af. Det er mere end 2 meter langt, strikket på tykke pinde og strikket op i noget lækkert garn, er det min bedste ven i dag, hvor kulden også er påtrængende.

Chill

Fakta:

Opskrift: Chill fra Kim Hargreaves smukke strikkebog Still.

Garn:  Alpaca Surpreme Once fra Garnudsalg i skøn forening med  Blackhill Højlandsuld samme sted fra.

Pind: 6½

Garnforbrug: I alt 228 gram fordelt på ca. 65 gram højlandsuld og 165 gram alpaka.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Dejligt, skønt og lækkert. Jeg elsker den bløde fornemmelse af alpaka om halsen. Mmmm …

Hvis du vil se mere eller fordybe dig i flere billeder, kan du se dem alle lige her :-)

Du vil sikkert også kunne lide