13

En lørdag med både lig, loft og lagkage

Lørdag

Lørdag

Lørdag

Lørdag

Lørdag

Lørdag

Lørdag

Tiden går og klokken slår, mens lørdag dufter af sæbe, scones, ingefær-te og lidt af grønttorv, fennikelpølse, gode bøger, strikketøj og uldne sokker. Jeg drømmer stille om at have energi til at give hjemmet en ordentlig overhaling, mens jeg kapitulerer og læner mig tilbage med smukke billeder, gode idéer og ind imellem en vaskemaskine, der skal tømmes og fyldes igen.

Jeg prøver at beslutte, hvad jeg skal fordybe mig i på Netflix, når jeg om lidt trækker op i stuen, hvor jeg vil finde sofaen, fordi ude er alt for råt til, at jeg kan finde livskvalitet. Jeg har været der. Både med og uden Oskar. Begge gange frøs jeg og det endda med rigeligt med tekstiler monteret. Jeg er en frossenpind i disse dage og min ene skulder er i oprør, så jeg sover ikke meget og har smerter. Jeg er i grunden temmelig sølle, men jeg kan heldigvis sagtens grine af det.

Lørdag

lordag 028

lordag 029

Foto: Museligs-kysseren Chriss, eller hvordan vi finder både skidt og kanel på loftet…

Mit loft er ved at blive ryddet. Jeg er så heldig, at jeg udelukkende bliver tilkaldt i tilfælde af, at der skal træffes afgørelse om, hvorvidt noget skal gemmes eller kasseres. Kenneth har hjælper på. Ikke mig. Jeg skal ikke slæbe det mindste, men jeg kan mærke, at det gør mig godt, at vi får det gjort. Tyve år med nem adgang til et loft på små 300 m² er en potentiel dræber, når det skal tømmes og vi ønsker ikke, at vi glemmer at gøre det og siden står med et fyldt loft, som andre skal have besværet med at eliminere. Det skal gøres nu.

Vi rydder op, sorterer, smider væk og sætter til side, hvis det er noget, vi tænker, at andre kan have glæde af. Der er stadig lang vej, men det går fremad, så ind imellem er jeg ude bagved og træffe bestemmelse om noget dur eller ikke dur. Det er den nemme tjans. I dag er jeg meget taknemmelig for, at det er mig, den er tilfaldet.

Må din lørdag tildele dig den nemme tjans :-)

Du vil sikkert også kunne lide