9

Søndag er tante-visit, hønemor og ostescones

Søndagssol

Søndag starter stille. Jeg er den første, der er oppe. Det er, som det plejer at være.

Mange søndage har jeg øvet mig i, at jeg ikke skulle stå op alt for tidligt. Det har resulteret i strik, blog-indlæg, nye billeder på Instagram og masser af underligt, men absolut oplysende og underholdende tv. I dag trak jeg den også i ørerne, men ikke helt så længe, som jeg ellers øver. I dag kommer vores dejlige tante nemlig på visit. Vi glæder os sådan, så jeg kunne altså ikke vente længere med at stå op.

Jeg har ellers ikke sovet mange timer i nat. Jeg er sådan en hønemor, som ikke sover helt godt, før Oline er landet sikkert efter en aften og nat i byen. Hvis hun ender hjemme, er aftalen, at hun stikker hovedet ind og siger godnat og jeg ligger tilsyneladende og venter på det, for jeg vågner mange gange, kigger på uret, tjekker mobilen og falder så hen igen, indtil jeg ved, at hun er sikkert i (en eller anden) havn. Det er jo ikke før midnat. Det er nærmest ud på morgenen, så jeg sover sådan, som min mor sov, når jeg var ude. Nemesis, ville mor sige. Hun har ret. Det er en mors lod at holde øje, passe på og ind imellem ængstes helt uden grund. Nu er det min tur.

Nu drikker jeg kaffe. Det kvikker. Om lidt vil jeg tage et kig i skabene. Mon ikke der er ingredienser til lidt bagværk? Jeg tror det.

Rigtig god søndag derude ♥

Du vil sikkert også kunne lide