26

Frost, et lille bump på vejen

Frost

Egentlig er jeg i gang med Afmæli til mig selv, men lørdag sidst på eftermiddagen hoppede den lille islænder Frost insisterende op på et par af mine strikkepinde, så sådan blev det. En lille smuksak med potentiale for en gentagelse, vil jeg sige.

Frost

Frost

Frost

Fakta:

Opskrift: Frost af Unnur Eva Arnarsdóttir strikket i str. 1 år.  Jeg øver mig i flerfarve-strik eller fair isle, som det også kaldes og så er en Frost overskuelig og et fint øve-projekt.

Garn:  Blackhill Højlandsuld fra Garnudsalg. Jeg har strikket med garnet lagt dobbelt.

Pind: 3½-4½

Garnforbrug: I alt 112 gram efter vask.

Pris: 41,50 krone – det bliver vist ikke billigere :-)

Ny teknik: Ingen og så er det ikke helt sandt, for jeg øvede flerfarve-strik med en ny teknik og jeg skal nok komme efter det en skønne dag. Jeg insisterer.

Bemærkninger: Dejlig, skøn og lækker. Jeg elsker at Blackhill Højlandsuld efter en vask er utrolig blød og venlig, hvis man sørger for at give fibrene plads til at vokse og folde sig ud, når man strikker med garnet. Det passer fint med dobbelt garn på pind 4½-5½.

Hvis du vil se mere eller fordybe dig i flere billeder, kan du se dem alle lige her :-)

Du vil sikkert også kunne lide