5

Eksklusiv siddeplads

Vintergækker

De sidste vintergækker er det ved at være, der står til skue på mit sofabord. Tænk engang. Så er det forår. Ikke?

Der er koldt udenfor. Jeg har været der og der er friskt. Ingen generende varme. Til gengæld er der lys og lys kan jeg lide. Jeg har savnet det, så jeg nyder, når jeg slår øjnene op og konstaterer, at der er lyst udenfor, selvom det sker gennem et lille, beskedent vindue.

Om en måneds tid eller sådan er vi nok klar med det nye soveværelse. Jo, det er på tide. Vi har sovet i et stort, men lidt mørkt rum i den gamle hestestald i al den tid, vi har boet på Tjørnevang. Sådan blev fordelingen for længe siden og den har fungeret godt for vores familie. Alexander flyttede ned i denne ende af huset for mange år siden og havde et stort værelse, der stødte op til vores soveværelse. Vi kunne høre hver en lyd og det var nemt, når vi skulle ind til ham i løbet af natten. Siden har værelset ikke været i brug til andet end opmagasinering. Ingen kunne rigtigt få taget hul på det. Ikke at det på nogen måde var helligt, men måske havde vi bare brug for tiden, inden vi kunne handle.

Vi har ryddet værelset. Nu er vi i gang med at skabe et nyt, lyst og stort soveværelse med plads til en skøn walk-in-garderobe, to skønne og dejligt lyse adgange til haven via dobbeltdøre med glas fra gulv til loft. Begge døre vil give os et smukt kig direkte ud i haven og det vil efterlade rummet badet i lys, når vi synes, at det er rart.

Der vil blive plads til en lille, eksklusiv siddeplads med kig til skovbrynet og i det hele taget vil rummet blive helt igennem dejligt, praktisk og så vil det få direkte adgang til et stort, updated badeværelse, som skal erstatte det lille badeværelse, vi har haft i årevis. Vi indtager det, som engang var Alexanders badeværelse og som siden har fungeret som bryggers.

Nu føles det endelig som det helt rigtige at gøre. Vi glæder os og vi er tålmodige, for det bliver godt :-)

Du vil sikkert også kunne lide