14

Bukser til en lille strik

Bukser

Jeg er så heldig, at jeg har en lille strik eller to at glæde med håndarbejde, så jeg behøver ikke pakke glæden ved at strikke småt langt væk. Jeg har altid Mormor-Kassen, jeg kan supplere op og ellers er der små, bløde babyer på vej, hvor jeg er, så jeg hygger mig med disse ting.

Jeg vender hele tiden tilbage til Lene Holme Samsøes baby- og børnemodeller. De fungerer. Jeg kan lide, at de er enkle og jeg holder af at strikke dem. De er ikke komplicerede men verdens bedste tv-strik.

Fakta:

Opskrift: Bukser, fra Lene Holme Samsøes Babystrik på pinde 3½-4, strikket i str. 9-12 mdr.  

Garn:  Blackhill Højlandsuld fra Garnudsalg i skøn forening med  Blackhill Superfine Alpaca samme sted fra danner sammen bund for de dejligste babybukser med plads til at vokse i.

Pind: 4

Bukser

Garnforbrug: I alt 102 gram efter vask nogenlunde fordelt med 45 gram alpaka og 60 gram uld.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Bukserne er skønne. Jeg har efterhånden strikket dem i mange udgaver og jeg vender tilbage til denne garn-kombination, fordi jeg holder af den eller den rene uld, når jeg strikker småt.

Hvis du vil se mere eller fordybe dig i flere billeder, kan du se dem alle lige her :-)

Du vil sikkert også kunne lide