5

Hjem, kære hjem

Hjem

Der er nogle dage, hvor hjemmet smyger sig ekstra hyggeligt om rygstykkerne. Sådan føltes det, da jeg for et øjeblik landede. Hjem, kære hjem … Weekenden har krævet kræfter, jeg vist ikke helt havde, men mandag har været nådig og ladet mig krydse af på min to-do-liste.

Jeg har fået ordnet nogle af de hængepartier, jeg måtte lade ligge i den forgående uge. Jeg har samlet op. Jeg har ringet, kodet, ledt, fundet, ringet lidt mere og ind imellem snakket om alverdens både sjove og spændende ting. Jeg har drukket tre STORE kopper lakridskaffe af min yndlingskop. Jeg har justeret på de nye, praktiske persienner, jeg endelig har fået op for vinduerne. Jeg har spist dejligt frokost i skønt selskab. Jeg har verdens bedste kolleger. Jeg er vild med dem og de gør en stor og positiv forskel i mit liv.

Da arbejdsdagen endelig sluttede, pakkede jeg Oline og Oskar i min bil og kørte hjem. Vi installerede os hurtigt i sofaen med uld-plaider. Vi fryser. Vi har bestilt Kenneths gode kødboller og en ordentlig grydefuld pasta. Vi skal have noget af den hurtige energi og ikke mindst varmen. Det er lige om lidt. Mmmm …

Du vil sikkert også kunne lide