9

Pludselig er det tid igen

Det er ikke lige nu. Det medgiver jeg, men snart kommer den tid, hvor vi igen kan begynde at finde de lette gevandter frem. Når den tid kommer, ønsker jeg mig en ny kjole. Eller to. Måske tre. Ønske kan man nemlig altid…

Citronen

Sidste år købte jeg min første kjole ved Boden og det blev ikke den sidste. Nu er der en lille, fin og eksklusiv samling, men de måtte gerne få flere søskende, så jeg har smugkigget på lidt af det, der er kommet på hylderne til forår og sommer 2015.

Sidste år købte jeg modellen nedenfor. Jeg købte den blandt andet i en gul version med smuk print. Den er flittig brugt, så jeg ved, at modellen dur til mig og gul er til at blive glad af, så kjolen øverst er et højt ønske og den måtte meget gerne få sommerselskab af disse to smukke retro-inspirerede kjoler i farver, jeg ellers aldrig vælger.

Sommerkjoler

At bevæge sig udenfor egen comfort-zone er ikke meget vanskeligt, når komplimenterne står i kø og sådan gik det faktisk sidste år, da jeg for første gang i mange år, vovede mig ud i farver og ikke bare sort og gråt. Jeg tror, at jeg må øve mig i farver igen og det kunne da passende være med et supplement til sidste års skønne sommergevandter. Og en gul, lille cardigan. Og en rød. Og måske lige en lyserød også …

Det er ikke fantasien, der sætter grænser. Det er økonomien. Jeg vender lige femogtyveøren, for pludselig er det tid igen :-)

Du vil sikkert også kunne lide