20

Det underligste Kenneth ved

Vinkel Sjal

Søndag er morgen var helt stille indtil Kenneth begyndte at støvsuge! Jeg står tidligt op, men er faktisk begyndt at trække den og stod først op ved 8-tiden denne morgen. Fem minutter senere sad Kenneth oppe ved mig. Det er usædvanligt. Han kan sove dagen væk, hvis han får lov, men ikke i dag. Han støvsuger! Jeg drikker kaffe imens.

Jeg sniger mig til starten på et nyt projekt. Jeg trænger til variation – eller min skulder gør! Den gør frygtelig ondt efter de elendige senge, vi sov i på hotellet i Flensborg. Jeg tænker, at den er mere samarbejdsvillig, hvis jeg skifter mellem bevægelsesmønstre, så nu skal det testes med lidt hækling.

I dag var dagen, hvor jeg ville lokke familien med på tur til Vrads Station, men tænk engang, der meldes alt optaget! Det er så dejligt og det er i den grad velfortjent, at Anne får en forrygende start på sit nye liv som stationsmutter. Jeg har friheden til at køre ned på visit på en hvilken som helst dag, så jeg skal nok nå at nyde en frokost i de skønne omgivelser og allerbedst i Annes skønne selskab, så jeg overlader med glæde pladserne til andre, som skal opleve både den smukke bygning, den fine stemning og ikke mindst den lækre og veltilberedte mad, du får på Vrads Station.

Måske jeg bare skulle køre alt i stilling til det underligste, Kenneth ved, nemlig skidne æg.

Du vil sikkert også kunne lide