17

Afmæli på stand-by

IMG_0297

Jeg er syg. Sådan for alvor syg med ondt i ører, der nærmest ikke virker og svimmelhed. Jeg er lidt forkølet. Ikke meget. I hvert fald ikke endnu, men det er tilstrækkeligt til, at jeg ikke har det godt. Jeg hoster og har ondt, når jeg gør. Jeg er hjemme. Det har jeg været siden onsdag og i går handlede mere om de muskler, der gjorde knuder i nakke og skulder, så jeg slet ikke sov natten til torsdag end det handlede om den hersens lede virus, som åbentbart også synes, at det andet ikke er tilstrækkeligt til at plage mig. Nu har jeg ondt overalt og af forskellige årsager. Jeg synes, at det er irriterende. Både det ene og det andet.

Begge dele forhindrer mig i at strikke eller hækle. Det holder jeg jo ellers meget af. Det er god adspredelse, hvis man er tvunget til stilstand, men det kan ikke lade sig gøre lige nu, så jeg kigger bare længselsfuldt på det projekt, jeg fik startet forleden; endnu en Afmæli, men i helt andre farver.

Afmæli

Jeg er forbi borten på min bul og skal egentlig bare strikke ret rundt og rundt, men det hjælper jo ingenting, når skulder og nakke smerter og jeg slet ikke kan røre mig. I stedet kan jeg prøve at finde ro til at se film og dokumentarer. Jeg underholder mig selv, for resten af familien er på arbejde. Nogen skal jo sørge for, at hjulene drejer rundt og det bliver altså ikke mig. Her er det verden, der drejer rundt og det er alt rigeligt.

Jeg havde ellers glædet mig sådan til at rydde Feddet, gøre rent og isolere gulvet, for så at fylde det igen med bløde senge, borde, planter, lys og glæde. Gøre klar til en lang sæson derude. En sæson, vi vil forlænge med gummifuger imellem gulvbrædderne, så det ikke længere kan trække op gennem gulvet, som ellers bare er en fortsættelse af terrassen. Det bliver så utrolig godt og det skal nok blive, men det bliver uden min hjælp. Jeg kan knapt stå på benene, så jeg er vist mere i vejen end noget andet, desværre.

Foråret er på vej. Det er nu, jeg ofte overfaldes af virus, så det er vel ingen overraskelse, at jeg sidder her. Jeg gider bare ikke … men fredag er nu stadig min absolutte yndlingsdag, skal du vide ♥

Rigtig god fredag derude :-)

Du vil sikkert også kunne lide