8

Vi har da lov til at håbe

Endelig skinner solen. Endelig er der næsten vindstille. Endelig ligner det sommer. Syrenerne er enige …

Syrener Syrener

I dag står den på rengøring. Vi har nemlig sommerfest i Garnudsalg denne lørdag og det foregår her på adressen. Feddet skal i festtøjet og huset skal have en omgang med kost og spand. Det er blevet min tjans. Jeg er gået i gang, men jeg har skuldre og albuer, som hele tiden kræver pauser og så må det være sådan. En kaffepause i ny og næ er heller ikke så ringe endda, men tempoet ER ikke højt og jeg forudser en lang dag.

I lang tid så det ud til, at vejret ville være med os. At sommeren kom i tide til sommerfesten. Nu står der regn på lørdagens vejrprogram, men vi er ikke sådan at kyse. Vi sidder under tag og det bliver ikke mindre hyggeligt af, at det trommer på taget med en omgang sommerregn, så vi er klar.

Vi havde planlagt Kroket og Kubb i haven. Nu erstatter vi det med nogle brætspil, som nok skal få gang i grinemusklerne og så opgiver vi naturligvis ikke på forhånd. Måske viser det sig, at det er få og sjældne byger, der skal passere os om et par dage. Vi har da lov til at håbe :-)

Du vil sikkert også kunne lide