12

Fredag er fridag

Hverdag

Min mand er ikke håndværker. Var han det, lå disse ting ikke udenfor og græd …

Jeg har flyttet dem. De er under tag nu. Jeg græder med dem, når jeg finder dem. Jeg har opgivet troen på, at det bliver anderledes. Nu tager jeg dem indenfor og tænker, at så gjorde jeg da en lille forskel.

I baggrunden hænger vasketøjet. Der er sol i dag. Sol og næsten ingen vind. Det gør godt. Jeg trives ikke i blæsevejr. Det er nok det eneste vejr, jeg ikke bryder mig om. Jeg snuser sommeren ind. Duften af syrener er nærværende omkring tørrestativet. Der skal en buket indenfor i dag. En kæmpestor én, for det er lige nu, muligheden er der.

Fredag

Oline og jeg skal på Feddet i dag. Vi skal dække op til fest. Sommerfest. Det bliver skønt og vi glæder os. Det ser ud til, at vi er heldige med vejret. Den sommerdag, meteorologerne annoncerede allerede i sidste uge, udebliver, men der bliver tørvejr og temperaturer, der levner plads til udeliv og så klager vi ikke.

Fredag

Jeg skal forberede desserten til i morgen. Jeg skal i det hele taget prøve at få styr på de ting, der ellers kan drille eller overraske, så morgendagen bliver en lang, afslappet og sjov dag for alle, der deltager. Fredag er nemlig fridag :-)

Du vil sikkert også kunne lide