8

Else sad på en knold og sang…

Else

Else sad på en knold og sang…

Nej, helt sådan var det ikke, men vi har fået ny bog i butikken; Edwards Menageri og det giver anledning til at finde det indre barn frem, for det er en bog sprængfyldt med de skønneste, hæklede krammevenlig dyr. Ovenfor er kaninen, men den er kun én ud af en lang række skønne muligheder for at motionere hæklenålen og samtidig glæde de små.

Else er hæklet i en rest Funky Chunky på en nål 4½, så derfor er hun endt med at måle cirka 40 centimeter og hun er skøn, men dyrene kan i princippet hækles i alt slags garn og med forskellige nåle afhængig af den størrelse, man gerne vil ramme.

Else er en udstillingskanin til Garnudsalg og selvfølgelig kunne jeg ikke dy mig for at lege videre, så hun fik en lille cardigan ;-)

Tjørnevang

Løv

Else

Om en lille time lander en dejlig, lille familie i vores skød. Det glæder vi os til. Vi skal grille en pølse, for det tror vi, at Isaac godt gider. Vi skal spise Pavlova med masser af flødeskum og vi skal drikke sodavand. Måske kan Isaac også lokke Kenneth til at give en tur på havetraktoren. Man ved aldrig …

Èt er sikkert. Vi glæder os til at dem :-)

God søndag derude ♥

Du vil sikkert også kunne lide