9

Jordbær, Isaac & en glad charterbranche

Jordbær

Jeg ved ikke med dig og jordbær, men for mig er de indbegrebet af dansk sommer. Jeg elsker de danske jordbær. Virkelig!

Jeg spiser mange jordbær, for om et øjeblik er det slut, så man skal holde sig til. Det gør Isaac også.

I går hjalp han mig med at forberede desserten, som var en Pavlova. Min erfaring er, at ikke alene elsker voksne den dessert, men børn er vilde med den. Sådan har Isaac det også. Han elsker marengs. Han elsker flødeskum og han elsker bær. Han var svært tilfreds med sin plads på køkkenbordet. Han prøvesmagte bærrene, efterhånden som jeg fik dem renset. Bagefter piskede han flødeskum og det bedste var vist egentlig larmen. Bagefter var piskerisene populære og til sidst var der heldigvis desserten at gå ombord i.

Isaac

Isaac var på besøg med sin skønne familie og jeg hyggede mig. Faktisk hyggede jeg mig så meget, at jeg næsten glemte at tage billeder, men det er jo bare godt, tænker jeg. Billedet af Isaac med resterne af desserten fik jeg dog taget. Det var ganske særligt at få lov til at spise det sidste direkte fra fadet.

Jordbær

Om aftenen spiste vi de sidste jordbær, mens vi drev rundt i haven og nød, at sommeren endelig føltes nærværende. Det holdt til denne morgen, hvor vi vågnede op til grå himmel og silende regn. Det er et vildt gæt, men mon ikke charterbranchen glædes for øjeblikket.

Du vil sikkert også kunne lide