7

Et lille firben bor i hækken

Frys!

Et lille firben bor i hækken, præcis hvor vi sidder og spiser. Det pusler og løvet rasler hver eneste gang, vi kommer for nær på stedet. Indtil i dag har jeg ikke set firbenet, men bare haft en fornemmelse af, at det måtte være sådan. Nu sad jeg stille i eftermiddagens sidste timer i skyggen under parasollen, da det pludselig dukkede frem under grillen. Det er jo skønt og smukt. Årvågent sad det helt stille og ventede åndeløst på, at det måtte flygte. Jeg prøvede at sidde stille, men der skal ikke meget til at skræmme et firben.

Det samme gælder snogen Kenneth mødte i går morges. Den lå og solede nede i pool-området og gav vist Kenneth et lille chok, men da det blev opklaret, at der bare var tale om en sky og ufarlig snog, som hurtigt tog flugten, var alle rolige igen. Hvem husker ikke slangen i vores toskanske paradis? Vi skulle jo lige sikre os, at ingen var nødt til at hoppe på noget som helst :-)

Flagermus, firben og en enkelt snog. Det går da an.

Du vil sikkert også kunne lide