2

I dag har der ind imellem været overskyet

Dordogne

I dag har der ind imellem været overskyet. Det har vi ikke haft det mindste imod. Vi har været ved poolen/i poolen hele dagen og vi har stornydt det. Vi er vandhunde hele bundtet, så vi nyder i dén grad den luksus, det er at have pool. Fordelingen er vel 10 minutter oppe på en liggestol og 50 minutter i vandet. Det er dejligt og vi svømmer, pjatter og flyder til den store guldmedalje.

I aften er der bestilt bord på eL Borini. Vi skal hygge med pigerne og vi glæder os.

Jeg er altså for øvrigt ikke sur eller uopdragen eller ligeglad, når jeg ikke svarer på jeres kommentarer. Internettet herude midt i ingenting kommer til os via radiobølger og atmosfæriske forstyrrelser er der nok af i et område med ekstrem varme, så netforbindelsen er mildest talt svingende og jeg har opgivet meget andet end at post lidt i ny og næ :-)

Du vil sikkert også kunne lide