5

Bergerac

Bergerac

Pigerne vil til Bergerac i dag. Sephora trækker. De har lister, har jeg set. Jeg er ikke utilfreds. Måske kan jeg ikke bruge lige så lang tid derinde, som de kan, men så går jeg udenfor og sætter mig hos Kenneth, som forlængst har indviet caféen lige ved siden af. Han sidder altid der, mens han med ophøjet ro indtager kaffe eller en iskold fra fad afhængig af tidspunkt og tørst.

Bergerac

Bergerac

Så nyder vi at sidde stille og iagttage. Vi siger ikke meget, men er bare stille sammen. Vi venter. Tålmodigt.

Bergerac

Bergerac

Bergerac

Vi spiser måske frokost på Le Cyrano. Den har et smukt torv omkranset af skyggefulde, gamle træer at opstille sine stole og borde på. Det er skønt at sidde stille der og nyde livet. Det kan jeg meget godt lide og ellers har vi flere muligheder, jo længere vi går ned mod floden.

Dordogne løber for foden af byen og her er mulighed for flodsejlads, hvis man har lyst til det. Måske har vi det. Man ved aldrig med os.

Du vil sikkert også kunne lide