4

Oppe siden halv fem

Lørdag er godt og vel i gang. Jeg har været oppe siden halv fem. Søvn er åbenbart ikke noget, jeg skal spilde tiden på for øjeblikket.

I stedet for at sove vasker jeg lidt, rydder op og planlægger små strikkeprojekter. Jeg flytter biler, for det er som at deltage i et spil Tetris, når vores biler skal placeres på matriklen. Vi er tre med hver vores og det er helt igennem latterligt, men sådan er det og vi slås lidt om gårdspladsen, hvor én altid vil være blokeret af de to andre, hvis vi parkerer rundt om kastanjen, som vi gerne gør. Lidt oppe af formiddagen forsvinder Oline i sin bil og der bliver plads, men kun et øjeblik, så ankommer endnu en bil til puslespillet. Så går jeg ud og hænger skjorter op på bøjler.

Vask

Feddet ligner en beduin-lejr med flagrende bomuld i tagrenden, men det er verdens bedste sted til at tørre skjorter og kjoler og jeg skal bare sørge for at gøre det, inden Kenneth opdager det. Han HADER at jeg gør sådan, men så længe han har blokeret adgangen til min tørreplads, kan han ikke rigtigt protestere og det benytter jeg mig af.

Vask

Det er jo hans skjorter, som jeg plejer at forsvare mig med, men han synes vist, at de skæmmer og det gør de da, men det er jo kun en times tid, til de er tørre og klar til at blive strøget. Ikke af mig, altså …

Oskar i urtebeddet

Mens jeg hænger tøj til tørre, opdager Oskar, at der har været fremmede i urtebeddet. Han kan helt klart dufte et eller andet, så han forsvinder snart ind i den bagerste del af beddet, hvor han løber ivrigt rundt med snuden ved jorden.

Oskar i urtebeddet

Da han kommer ud igen, er han helt forstyrret og følger et spor ned gennem haven. Jeg kan kun gætte på, hvad han kunne dufte, men det har tydeligvis været gennem en stor del af haven tæt op ad huset. Måske er det en af de katte, jeg er så gudsjammerligt træt af. Katte er ikke født mere udekatte end hunde er født udehunde. Traditionen er, at hunde ikke må færdes uden snor. Katte må og det kan altså ses i mine bede og PÅ mine krydderurter.

Rose

Ærgrelsen over krydderurterne er snart glemt. Jeg har de fineste roser. Denne er en gave fra Therese, Oscar, Isaac & Pascal. Den er skøn og dufter dejligt. Jeg tror, at jeg vil tage den med indenfor. Bare fordi jeg kan.

God lørdag derude ♥

Du vil sikkert også kunne lide