9

ChampagneBrunch, ja tak

ChampagneBrunch

Jeg vinder aldrig noget, men det kan forklares med, at jeg heller ikke deltager der, hvor de udlodder gevinster – altså med undtagelse af i fredags, hvor jeg så, at der blev udlovet en ChampagneBrunch på Abbey Road Café her i Aalborg. Så smed jeg et lod og vandt. Brunch for to.

Lynhurtigt blev gevinsten omsat til en aftale med Kenneth, så søndag startede med en virkelig skøn brunch i allerbedste selskab. Det smagte pragtfuldt og vi fik bare den fineste betjening af glade, imødekommende, unge mennesker. Vi havde den fineste start på den dag, hvor vi måske troede, at vi skulle se skibe. Det viste sig, at vi i virkeligheden ikke gad. Så gjorde vi noget andet. Vi gik på opdagelse og bagefter kørte vi ud i det blå.

Jeg elsker sådan nogle søndage, hvor vi stikker af fra pligterne. I går blev en skøn dag. Helt igennem dejlig. Flere af dem, tak.

Du vil sikkert også kunne lide