8

Blokhus Strand, August 2015

Vi har stadig sommergæster. Det er dejligt og vi nyder deres gode selskab. Vi spiser sent, drikker vin og snakker verden rund.

Forleden aften trak vi tiden lidt i ørerne og traf en hurtig og impulsiv beslutning om, at vi ville ud at se solnedgang. Vi droppede aftensmaden og kørte nordpå. Vi endte ved Blokhus. Solen var stadig på himlen og der var umanerlig skønt. Faktisk oplever vi i år, at de dage, hvor vi synes det blæser og er irriterende livligt at være udenfor hjemme, kan vejret i Blokhus være skønt og helt oplagt at nyde på stranden. Sådan var det forleden aften.

Vi nød et par timer ved havet. Jeg soppede. Det var koldt. Virkelig koldt. Jeg bliver lidt pivet, når havet er for koldt, så det blev ved tæerne dyppet i vandkanten. Andre var friskere og badede og et par unge mænd tog ture på vandscooter i brændingen. Faktisk var det ganske uansvarligt, for de var alt for kystnære og havde ikke en chance for at se, hvor der lå badegæster, når de kom susende hen over vandoverfladen. Det gik heldigvis godt.

Blokhus Strand, August 2015

Blokhus Strand, August 2015

Blokhus Strand, August 2015

Blokhus Strand, August 2015

Blokhus Strand, August 2015

Blokhus Strand, August 2015

Blokhus Strand, August 2015

Blokhus Strand, August 2015

Blokhus Strand, August 2015

Blokhus Strand, August 2015

Aftenens finale var den smukke solnedgang. Hjemturen gik stille og roligt ned gennem Vendsyssel mod Aalborg. På bagsædet sad Pia og jeg og sludrede. Det var hyggeligt og rart.

Hjemme igen fandt vi frem, så vi kunne spise rester. Madder med koldt kød, salater og hjemmebagt knækbrød med kommen-ost fyldte glade maver, inden vi tørnede ind enige om, at improviserede ture ud i sommerlandet bare er noget af det bedste, der findes.

Jeg vil huske den aften og jeg vil gentage den snart. Det løfte har jeg givet mig selv.

Du vil sikkert også kunne lide