8

Jeg har haft to vidunderlige uger

Søndag morgen

Foto: Jeg strikker A cardigan af Ruth Sørensen. Jeg strikker i dobbelt højlandsuld i farverne Marehalm og Pandekage.

Det er tidligt søndag morgen, da jeg sniger mig udenfor med garnkurven. Jeg vil nyde, at der er stille. Jeg har brygget kaffe, jeg tager med. Snart sidder jeg med kig til haven og nyder, at der kun er mig. Kenneth sover. Oline sover. Oskar sover ikke, men efter en tur udenfor, er han gået i seng igen. Han gider ikke verden endnu.

De sidste par uger har været intense, sjove, skønne og fulde af mennesker, jeg elsker. Jeg er brugt op. Jeg har nydt hvert eneste sekund og nu er det bare godt igen at være mig og kun mig. Jeg er sådan en sjov blanding, som elsker selskab og så pludselig får behov for alenetid. Jeg skal lige lade op. Det er denne søndag morgen helliget. Det er den første dag, hvor der kun er mig og ingen andre. Jeg kan egentlig godt lide at være helt stille også.

Jeg har haft to vidunderlige uger med gæster fra nær og fjern. Vi har set hele familien og på kryds og tværs. De har alle boet her og jeg har elsket hvert sekund, for det er alt for sjældent, at det sker. Vi har udnyttet, at sommeren endelig valgte at lande i Danmark. Vi har været på ture ud i sommerlandet og jeg har trives med, at vi har været gode til at tage ud og trække eventyr, når arbejdsdagene har været slut. Strande er besøgt, by-livet er nydt og der er spist så meget sommermad, at jeg næsten – og kun næsten – er mæt af kartoffelmadder, som er min absolutte yndlings-spise på denne årstid.

I dag er helliget det rene ingenting. Vi har en hængekøje at montere, et par buske at sætte og ellers bare en pokkers masse god kaffe, iskold rosé og hinanden at nyde. Sådan en søndag gider jeg altså godt ♥

Du vil sikkert også kunne lide