7

Valdemar, den fineste lille baby

Valdemar

Foto: Valdemar hænger trygt på skulderen af far, som nok forstår, hvad der skal til, når maven driller.

Vi havde gæster i går. Anne Cathrine kom med lille Valdemar og inden de ankom, var Ella ræset ind på gårdspladsen, for selvfølgelig skulle hun være med, når vi skulle hygge med friskbagte boller og baby.

Valdemar er den roligste, blideste og dejligste lille baby nogen kan ønske sig. Han har forældre, som er bare er så superseje. Førstegangsforældre med overskud og ro, som ikke lader sig stresse af, at tålmodighed ikke er hans største styrke. De tager det oppe fra og ned, når han sætter i et utålmodigt vræl af frustration over, at maden ikke bare kommer pronto og de håndterer forældrerollen på fineste vis.

Valdemar

Valdemar

Foto: Mor og Valdemar nød et øjeblik i hængekøjen. Der var så fin kontakt i de minutter, hvor de bare lå helt tæt og det var tydeligt, at han nød det.

Mormoderen er forelsket og det er Tante Trut (mig, sagde hunden) altså også, for han er bare så vakker. Han vokser og bliver mere og mere optaget af verdenen omkring sig. I går var han hypnotisk draget af grene mod en tung, grå himmel, når han lå på ryggen og havde kig lige op i det store univers, han er blevet en del af.

Sidst på eftermiddagen kom også hans far på besøg. Det var så dejligt at få timer sammen med den lille, nye familie. Vi glæder os meget over, at de gider kigge forbi. Det elsker vi nemlig ♥

Du vil sikkert også kunne lide