4

Sol over Sønderho

Tag i Sønderho, Fanø, September 2015

I dag var vejret ubestemmeligt og temmelig truende, men ikke mere end en tur ud måtte på tapetet. Nu har jeg været på travetur ude ved Sønderho Gl. Fuglekøje, hvor naturen er utrolig smuk, imponerende med mørke skyer som baggrundstapet og så duftede der tillige med af efterår, når det dufter bedst.

Lyngen er afblomstret, men der er smukt alligevel og udsigten fejler så absolut ingenting derude.

Fanø, September 2015

Der er anlagt fine stier, men det er uvejsomt terræn på sine steder og mine ben blev hurtigt trætte, men når de ikke slår til, gør min stædighed en god forskel. Turen var skøn, men den blev ikke helt så lang, som jeg gerne ville.

Bagefter endte turen i Sønderho, som med rette er kåret som Danmarks hyggeligste landsby i 2011. Det er den vist stadig. Smuk, fuld af historie, velholdt og indbydende bød den mig indenfor i de små stræder. I Brugsen blev der handlet ind til aftensmad og ad byens små gader fandt jeg stilhed, ro og masser af smukke motiver til en lang række fotos, men de må vente til en anden god gang.

Der er mad om lidt og bagefter vil jeg pakke. Jeg skal hjem i morgen. Det her har været dejligt, men det bliver også umanerlig skønt at vende hjem igen. Jeg glæder mig ♥

Du vil sikkert også kunne lide