10

Søndag er tid til at male

Solen skinner over Tjørnevang. Det er vejr til at male hus. Vi manglede stadig halvdelen af væggene i morges, men allerede nu er de ved at være færdige med forvandlingen udenfor. De startede med at dække af og forberede …

Søndag er tid til at male

Søndag er tid til at male

Kenneth og Steen har været i gang i nogle timer efterhånden kun afbrudt af en spandfuld friskbagte boller, som vist faldt på et tørt sted, men de er ekstremt effektive og samarbejder til topkarakter. Jeg er dybt imponeret af dem.

En fjerner grønt langs soklen, mens en anden dækker af med tape. Bagefter sprøjter en og den anden finjusterer og dirigerer. Jeg kan høre, at de både er koncentrerede, men også temmelig fjollede.

Søndag er bagedag

Boller på en søndag

Der er ikke mange timers arbejde tilbage. Der er enkelte helligdage, der lige skal udlignes, men det er noget, jeg kan gå og gøre ude i solen. Ellers er forvandlingen total …

Søndag er tid til at male

Sikke en forvandling. Huset er næsten ikke til at kende. Jeg skal lige vænne mig også til denne side af huset. Forsiden gav mig et chok de første par dage, når jeg kom hjem, men jeg elsker simpelthen den blå-grå farve, det her tørrer op til. Det er et hel nyt hus at se til. Jeg kan lide det. Nu mangler snart bare vinduerne ♥

Du vil sikkert også kunne lide