20

Ny strikkecafé-sæson

Vores nye strikkecafé-sæson starter i aften. Vi har udvidet, så vi nu udbyder dobbelt så mange pladser, som vi gjorde sidste efterår og vinter. I år har vi fordelt det på to aftener, så det er muligt at vælge mellem enten mandag eller tirsdag. Vi håber, at vi på den måde får fornøjelsen af dobbelt så mange strikke- og hækleglade kvinder.

Jeg tager caféen i morgen, så i aften er Lisette den, der holder skansen. Jeg holder fri. Jeg skal strikke og sidde i sofaen med benene oppe og bare glæde mig til, at det bliver min tur.

Stribeleg

Min erfaring er, at jeg ikke skal have kompliceret strik med. Det går bare ikke. Jeg kan ikke koncentrere mig og jeg bliver også spurgt om mange ting undervejs, så jeg foretrækker, at det er simpelt og ikke noget, jeg kommer galt af sted med. Sådan er f.eks. et af mine igangværende projekter; det stribede halstørklæde, som er enkelt, men alligevel sådan et, som tiltrækker dem, der passerer.

Kenneth har allerede bestilt et. Han kommer naturligvis selv til at sammensætte sine farver, men det er jo netop det, der gør det her projekt sjovt. At man striber hen ad vejen, når man først har valgt sine farver. Når man så hedder Liselotte, kan det hænde, at der pludselig springer en ekstra farve op i kurven. Det har betydet, at jeg faktisk har pillet de første tre striber af tørklædet igen, når jeg har opdaget, at min idé slet ikke duede.

Stribeleg

Lige nu er jeg tilfreds. Lad os se, hvor længe det varer.

Du vil sikkert også kunne lide