8

Lørdag lod jeg mig friste

Lørdag lod jeg mig friste af en lakrids. Det skulle jeg ikke have gjort. En kindtand døde ved det møde. En feberredning for tre år siden havde skånet mig for en krone, men nu efterlod lakridsen mig med blottet nerve og en smart, men nu løs konstruktion i form af et “låg” til tanden. Det kan nok være, at jeg fik det sat ned over tanden igen, men løst var det jo og nerven flosset. Jeg har haft det sjovere, end det sidste døgns tid.

Jeg var heldig, at jeg kom ind ved tandlægen på et afbud denne formiddag. Det tog ikke mange sekunder at konstatere, at tanden ikke stod til at reparere, men måtte erstattes af en krone. Nu sidder jeg her med en bedøvelse, der har efterladt mig følelsesløs fra mund til øre, men min tur til Amsterdam er reddet.

Jeg har fået en midlertidig hætte sat på tanden, for kronen er et par uger undervejs. Jeg elsker, at min tandlæge siger “skulle den nu gå løs i Amsterdam, så find noget sukkerfrit tyggegummi og sæt den på plads med det”.

Ind imellem er man uheldig. Ind imellem er man heldig. Jeg synes egentlig, at jeg har været begge dele :-)

Du vil sikkert også kunne lide