1

Verdens bedste kolleger, Helga og en ostemad

Verdens bedste kolleger, Helga og en ostemad

Helga kommer. Nu truer de igen med storm. Denne gang er det så altså en Helga, der kommer forbi. Jeg er klar. Lageret med kommenost er fyldt op. Der er tid og proviant til en ostemad og en kop te, men først tager vi første del af blæsten på Indkildevej, hvor vi er at finde, når hun lander. Når hun er ved at have mistet pusten, vil jeg sidde i sofaen med min ostemad, min varme te og et strikketøj, mens jeg tager livtag med fredagens sidste timer, men inden skal jeg være sammen med dem her. Verdens bedste kolleger! Steen, Winnie og Anne. Der er flere, men dem fik jeg ikke fanget, før det var for sent ;-)

Vi har travle dage lige nu. I butikken har vi det sjovt med grise-guirlander, julekalender og masser af søde og sjove kunder, som udfolder en fantasi, vi får del i hver eneste dag, når vi pakker den ene gris efter den anden ud. Vi nyder at afsløre nye overraskelser hver dag på Facebook og vi pynter butikken med julegave-idéer og gran, fordi vi alle elsker december.

Griseguirlanden er allerede meget tættere, end du ser på billedet og det er kun en start …

Grisestien

Grisestien fyldes hver dag op med nye grise, der har lyst og mod til at kaste sig ind i kampen om de fire gavekort, vi har sat på højkant. Jeg elsker, at vi har kunder, som er med på en spøg og vi hygger os altså sådan med at pakke grisene ud. Der er så meget fantasi og humør i de grise, at det er ved at være dagens højdepunkt, når vi samles om at åbne breve og pakker.

Hjemme når jeg ingenting. Her er en granguirlande med lyskæde, et par blomsterløg, små graner i glas og masser af stearinlys og så må det ligesom være det for en tid. Vi når det helt sikkert. I år bliver en ønske-jul. Annemette, Heidi og Irma kommer hjem og fejrer julen med os. Vi er en lille familie på min side. Det er dejligt, når vi er samlet, så jeg glæder mig og er forsigtigt startet på julegaverne, men jeg gør, som travle mennesker gør. Jeg net-handler. Det er smart og klarer lidt af ærterne for mig. Resten vil jeg selv klare, for jeg er faktisk ret glad for at gå på gave-jagt i december. Aalborg er en hyggelig by i julemåneden, så den skal jeg også ind og opleve, men først verdens bedste kolleger, Helga og en ostemad. Jeg er klar.

Du vil sikkert også kunne lide