9

Juleferien er her endelig

Juleferien er her endelig

Juleferien er her endelig. Vi gik hjem fra arbejde i går sidst på eftermiddagen og vi har juleferie nu. Ikke at der er meget julestemning at spore udenfor, når man kigger gennem mine vinduer. Der er bare gråt og vådt, men ikke hvidt og ikke sprødt af frost og smukt af sol.

Gråt og vådt opvejes faktisk sagtens af, at det nu er juleferie. Jeg elsker det. Jeg har sovet længe. Rigtigt længe. Jeg er stået op, men har ikke foretaget mig noget som helst fornuftigt, siden det skete. Jeg er en langsom starter, for det må jeg gerne være og det skal nydes. Jeg har ikke engang lavet den første kop kaffe endnu. Det gør ingenting, for jeg kan sagtens nå det.

I går aftes tog vi den indkøbsliste, jeg har udfærdiget stille og roligt over de sidste par uger. Vi kørte til et af de store supermarkeder i nærheden. I løbet af en times tid, havde vi købt ind til juledagene. Vi mangler enkelte ting, som nemt og problemløst kan hentes i dag, men ellers er vi klar. Det er en skøn fornemmelse og det er gået over al forventning med at blive klar på trods af nogle meget lange arbejdsdage. Vi har nået at hente hjemmelavet fennikelpølse (med meget mere) hos Slagteren i Gistrup og vi har hentet skønne porchetta (med meget mere) hos Bitten Slagter på torvet i Ågade. Vi har hentet oste hos Ostemanden fra Vindblæs og vi har friske forsyninger af lækker, hjemmelavet chokolade og pebermyntestokke i massevis. Det skal nok blive jul på Tjørnevang.

I løbet af eftermiddagen vil vi følge med i Heidi & Annemettes færd på tværs af landet, for de er jo langt fra de eneste, som tager turen Sjælland til Nordjylland, så der skal nok være masser af trafik, men vi har god tid og glæder os bare til, at de lander på gårdspladsen og er klar til at fejre juledagene sammen med os. Juleferien er altså meget velkommen.

Jeg har enkelte praktiske opgaver i dag, men de fleste er klaret og der bliver tid til både at strikke og hygge, mens jeg glæder mig over, at julen bliver, som jeg elsker den. Det er præcis sådan en lillejuleaften skal være.

Rigtig god lillejuleaften til dig ♥

Du vil sikkert også kunne lide