22

Onsdagsstriber eller hvordan jeg fortryder min plan

I dag ifører jeg mig onsdagsstriber. I dag har vi fri. I dag har jeg Kenneth hjemme og jeg elsker det. I dag er jeg rask igen. Det elsker jeg også.

Måske vil jeg senere lokke ham med ind til den by, vi ikke har været inde at besøge i flere måneder. Jeg er i tvivl, for morgenturen var virkelig, virkelig kold. Der blæser en isnende kold vind og den går gennem marv og ben, så virkeligheden overhalede mig indenom, da jeg fik den idé, men der er heller ikke noget galt i at finde på alternativer. Slet ikke.

Onsdagsstriber

Jeg tænker udsalg og jeg tænker noget helt bestemt, som kunne være en god opgradering af min garderobe, men jeg kan ikke påstå, at jeg mangler. Kun at jeg kunne tænke mig og det er immervæk langt fra det samme. I den retning er jeg meget privilegeret og et utroligt heldigt menneske, hvis man ellers regner den slags for at være heldig. Vi er jo forskellige. Nogen er ligeglade med de ting, som gør mig glad. Sikke et held, at det er sådan, men med et nyt år forude …

I morgen er det nytår. Om et øjeblik er vi i gang med 2016. Om et øjeblik vil jeg tage hul på endnu et år som blogger. Et nyt, sprødt og jomfrueligt år, som gerne skulle give mig overskuddet til igen at få blogget lige så meget, som jeg elsker det. Mit mål er, at siden her – eller måske en helt ny side – kommer til at afspejle den kærlighed, jeg har til det skrevne ord.

Jeg er ikke trofast bruger af Instagram. Jeg er der. Ind imellem. Så glemmer jeg, at jeg er der og kommer der ikke en uges tid. Facebook er jeg på flere gange om dagen, men det er ikke et vigtigt element i min dagligdag. Jeg kommer der, fordi jeg skal. Jeg har en forpligtelse overfor Garnudsalg, som giver anledning til at komme forbi flere gange om dagen, men jeg er ikke nogen flittig bruger på privatfronten. Der kan gå uger mellem mine opdateringer. Jeg er meget mere privat, end jeg selv bilder mig ind, men ikke mere privat, end siden her stadig er mit absolutte yndlingssted, når vi taler om den virtuelle virkelighed. Det er nemlig mit sted ♥ og jeg er slet ikke træt af det. Bare træt og det er jo en helt anden snak :-)

Om lidt vil jeg gå ud i virkeligheden og hente frisk luft, røde kinder og måske lige en enkelt lille opgradering …

Du vil sikkert også kunne lide