4

Vintermorgen med Bellows og udsigt til begyndende lys

Vintermorgen med Bellows

Foto: Bellows strikker jeg op i Funky Chunky fra lageret. Det bliver rigtig godt.

En vintermorgen som denne morgen er ikke specielt gode venner med mig, så jeg tog den med ro, trak den så længe som muligt med at stå op og endte med at være så heldig, at Kenneth var endnu langsommere end jeg og jeg fik på den måde tid til lidt strik.

Jeg strikkede Bellows forleden. En skøn, smuk og rustik cardigan. I stedet for at lave strikkeprøve kastede jeg mig hovedkuls ud i at strikke modellen. Det så godt og lovende ud, det hele. Så kom Anne på besøg og jeg spurgte hende, om den ikke så lidt stor ud. Vi endte vist med at enes om ikke at helt vide, om den var det ene eller det andet og jeg fortsatte, for jeg var i grunden allerede færdig med ryggen og ved forstykkerne.

Den blev enorm. Den blev størrelse Kenneth. Faktisk lige akkurat og på en studs. Den passer ham smukt. Den er monteret, vasket og tørret, hvilket tog to døgn, og er nu klar til brug og jeg er i gang med endnu en. Denne gang i grå og til mig selv. Den blev morgenens strikkepause brugt på.

Jeg nåede ikke langt, før Kenneth var klar til at køre, men lidt strik inden arbejdsdagen er dejligt. Det er en god start.

Siden er dagen gået slag i slag og vi løber rundt som hovedløse høns for at nå det hele. Vi når vel i mål. Det satser jeg på :-)

Du vil sikkert også kunne lide