11

Så kom sneen til Aalborg

Så kom sneen til Aalborg. Ikke meget og slet ikke i form af den snestorm, der ellers var varslet fra alle kanaler. Det blæser nu. Billedet nedenfor er fra sidste år, hvor sneen faldt i stille vejr. Nu er der intet sne på træerne, som ellers er så smukke, når de tynges af en smule sne.

Så kom sneen til Aalborg

Måske bliver det slemt senere, men lige nu oplever vi ingen udfordringer. Trafikken er gledet problemløst, hvor vi har været og nu lander de første kunder på parkeringspladsen foran Garnudsalg, så vi er ikke de eneste, som ikke er sådan at kyse. Vi er i gang med fredagen og vi satser på, at den forløber uden de store snemængder.

Det er praktisk, når sneen bliver væk, men jeg elsker sne. Jeg har været vågen flere gange i nat, hvor jeg har spejdet ud i haven efter den sne, der var lovet. Der skete ikke rigtigt noget. Jeg så ikke sne vælte ned fra himlen. Jeg så bare himlen. Og haven. Jeg ville så gerne have set sne. Jeg havde drømt om en tur i skoven i snevejr. Jeg havde set Oskar tumle i sneen, som han elsker. Jeg ville have elsket sne. Jeg beklager, men sådan er det.

Jeg er en af dem, som kun synes, at sne gør det endnu mere interessant og sjovt at køre bil. Jeg er sådan indrettet, at længere tid til alting på grund af sne er eksotisk og sjovt. Jeg står gerne tidligere op, hvis det er prisen for masser af sne. Det er let at sige, når man arbejder lige henne om hjørnet, tænker du nok, men sådan har jeg altid haft det og jeg har nok kørt mere og længere end de fleste, når jeg tidligere skulle på arbejde. Jeg elsker sne.

Det er lyst på mit kontor lige nu. Det er sneen, jeg kan takke for det. Sne giver lys. Lys giver energi og glæde. Jeg elsker sne. Altså.

Rigtig god sne-fredag derude og må din dags snefald kun give glæde og ikke besvær :-)

Du vil sikkert også kunne lide