8

Snevejrslørdag i januar er ren hygge

Snevejrslørdag i januar er ren hygge og det rene ingenting, som det ser ud lige nu. Sneen er drysset gavmildt ned over Nordjylland i nattens løb og jeg vågnede i de tidlige morgentimer og så fnuggene udenfor ruden og op mod den lille skovtykning, vi har bagerst i haven. Det gør mig bare glad med den sne. Sådan er det.

I morgenmørke er dalende snefnug ikke det værste at få øje på. Oskar og jeg stod tidligt op, for vi ville ud i sneen. Ud at mærke kulden og nyde lyden af snedækket og derfor helt tyst verden. Hjemme igen skulle Oskar selvfølgelig i haven, for tænk om den ikke længere lå, hvor han havde efterladt den i går aftes. Det gjorde den.

Snevejrslørdag i januar er ren hygge

Snevejrslørdag i januar er ren hygge

Snevejrslørdag i januar er ren hygge

Snevejrslørdag i januar er ren hygge

Snevejrslørdag i januar er ren hygge

Snevejrslørdag i januar er ren hygge

Snevejrslørdag i januar er ren hygge

Resten af dagen inkluderer vist strikketøj, gode film, te og måske lidt hygge med farver. De gamle akvarelfarver fra Winsor & Newton er fundet frem og suppleret med nye, japanske farver. Olines akvarelblyanter fra Faber-Castell er lånt. Jeg vil gerne genoptage det bedste jeg vidste for år tilbage; nemlig akvarelmaling. Jeg har malet lidt i juleferien og pludselig husker jeg, at det giver en ro, der ligner den, jeg finder, når jeg strikker. Lørdag skal være alt det.

Jeg holder af sådan en lørdag og den er velkommen, for det har været en hektisk opstart på 2016, så en stille lørdag gør allerede godt indeni, kan jeg mærke. Jeg håber, at du får en, der ligner :-)

PS – jeg har fundet mit SONY NEX-6 frem igen. Det får lige en chance mere. Det fortjener trods alt, at jeg gør mig umage for at blive venner. Igen.

Du vil sikkert også kunne lide